Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Truckcertifikat i København

Et truckcertifikat er en kort vej til mange gode jobmuligheder og en højere løn. Der fragtes mere og mere gods rundt i landet og derfor har virksomhederne brug for flere med de kompetencer som et truckcertifikat kan give.

Kurset tager kun 7 dage og består at både teori og praktisk undervisning. Du lærer naturligvis hvordan man betjener og kører en truck, men får samtidig også den teoretiske baggrundsviden om fx belastningsdiagrammer. Vores dygtige undervisere hjælper dig hele vejen så du kommer til at stå med beviset i hånden efter blot 7 dage.

Undervisningen foregår i vores helt nye hal som er indrettet til formålet og i nyindkøbte gaffeltrucks af høj kvalitet. DEKRA uddanner over 30.000 chauffører hvert år. 9 ud af 10 anbefaler os til en ven eller kollega – det er din garanti for høj kvalitet.

3 gode grunde til at tage et truckcertifikat

  •          Du bliver eftertragtet hos virksomhederne
  •          Du får højere løn med et bevis i hånden
  •          Du kan varetage flere opgaver og får flere muligheder

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon  70 60 65 00

Priser for ledige


Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig. Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Priser hvis du er i arbejde


Hvis du er job og ikke har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 882 kr.
Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde. Hvis du er i job og har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 6.497,08 kr.

AMU-mål:


AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.
Priser er gældende pr. 1.1.2019. Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

43 425 425