Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Lastbilkørekort hos DEKRA

Er du interesseret i at tage et lastbilkørekort i København? Så er du kommet til det rette sted. Hos DEKRA udbyder vi nemlig kørekort til lastbil på både dag- og aftenhold på vores uddannelsescenter i København med nye holdstart hver måned. Det tager kun 6 uger at tage et lastbilkørekort, og der er ingen ventetid på vores kurser. Du kan derfor gå i gang med den spændende uddannelse, når det passer dig, og få mulighed for at komme ud og arbejde som lastbilchauffør inden for få måneder. 

For en præcis kursusbeskrivelse samt tilmelding til kurset, hvis du er under 21 år – klik her! Hvis du er over 21 år – klik her!

Jobgaranti til ledige

Hvis du vælger at tage dit lastbilkørekort hos DEKRA i København, har du mulighed for at blive en del af vores populære DEKRA Jobgaranti, hvor vi i 2017 hjalp over 400 ledige i job efter endt uddannelse. Med en jobgarantiaftale sikrer vi dig, at du får et job som lastbilchauffør senest 3 måneder efter, at du har fået kørekortet. Du kan læse meget mere om DEKRA Jobgaranti og kriterierne for at blive en del af aftalen her.

Stor tilfredshed blandt vores kursister

Kvaliteten af vores kurser betyder alt, og du vil derfor altid få et kursus i en høj kvalitet, hvis du vælger at tage et lastbilkørekort hos DEKRA i København. Vi har ansat et hold af Danmarks bedste faglærere, der hver dag leverer en professionel og spændende undervisning, der klæder vores kursister på til jobbet som lastbilchauffør.

Vi har hvert år over 35.000 kursister på landsplan, og vi oplever en meget stor tilfredshed. Undersøgelser har vist, at det faktisk er 9 ud af 10 kursister, der er så glade for vores kurser, at de gerne vil anbefale dem til andre.

En god fremtidssikring

Transportbranchen kommer over de næste år til at mangle op mod 2500 chauffører, og jobmulighederne som lastbilchauffør er derfor gode. Med et lastbilkørekort i hånden har du mulighed for både at arbejde som lastbilchauffør i Danmark og i udlandet. Det er derfor op til dig, om du foretrækker de kortere, nationale ruter, eller om du ønsker at køre de lange ture ned gennem Europa.

Kriterier for at tage kurset

 • Du skal kunne fremvise en gyldig lægeattest til erhvervskørsel
 • Du skal beherske det danske sprog svarende til niveau ”Prøve i Dansk 2”
 • Hvis du er under 21 år skal du have kørekort til almindelig bil og være fyldt 18 år inden du starter. Vær opmærksom på, at uddannelsen tager 50 dage, hvis du er under 21 år.
 • Hvis du er fyldt 21 år eller fylder det senest den dag, du skal til prøve, skal du have kørekort til almindelig bil.

Din pris for et lastbilkørekort

Prisen for et lastbilkørekort afhænger af din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund.

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter eller a-kassen, kan du tage et lastbilkørekort gratis hos DEKRA i København.

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du kontakte dit jobcenter/A-kasse, som skal bevillige kørekortet til dig.

Har du ikke en videregående uddannelse, og er du i job, koster det 3.780 kr. at tage et lastbilkørekort (126 kr. pr. dag).

Er du i job, og har du en videregående uddannelse, koster det 35.861,21 kroner at tage et lastbilkørekort.

Hvis du har spørgsmål til priserne, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43 425 425.

Udover ovenstående priser skal du påregne følgende gebyrer:

 • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
 • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
 • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
 • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. til egen fotograf
 • Du har herudover mulighed for at tilkøbe E-learning-modulet Køreklar til ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Vil du være lastbilchauffør?

Så tilmeld dig til et lastbilkørekort i dag og start inden for kort tid. Du finder en liste med vores kommende kurser i København her på hjemmesiden, hvor du også nemt kan tilmelde dig det ønskede hold. Hvis du har spørgsmål til kurset, eller ønsker hjælp til din tilmelding, så sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00 på telefon 43 425 425.

 • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.780 kr.
 • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 6.300 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425