Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit BAB kursus hos os

Drømmer du om at blive chauffør for bevægelseshæmmede personer? Så tilmed dig et BAB kursus hos DEKRA i København og få mulighed for at køre sygetransport, handicap befordring samt flextrafik.  Som chauffør for bevægelseshæmmede personer har du et helt særligt ansvar over for en gruppe af borgere, der er afhængige af din kørsel, da de ikke har andre alternative muligheder for transport. Det er derfor vigtigt, at du bliver klædt godt på til at varetage jobbet. Det sikrer vi, at du bliver, hvis du tager kurset hos os.

Vi udbyder vores BAB kursus i København på dagshold, og vi har løbende nye holdstart. Det gælder derfor bare om at finde den dato, der passer dig bedst og herefter tilmelde dig til kurset.  

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Dygtige undervisere

Vælger du at tage et BAB kursus hos DEKRA i København, bliver du undervist af vores dygtige undervisere, der selv har erfaring inden for sygetransport, handicap befordring og flextrafik området. Undervisningen på kurset består af en blanding af teori og praktiske øvelser, hvor du bl.a. lærer omkring arbejdsstillinger, evakuering fra køretøjer og hensigtsmæssige reaktioner i tilfælde af for eksempel en ulykke. Derudover lærer du også om håndteringen af passagerer, der skal tages særlige fysiske og/eller psykiske hensyn til. 

En god investering

Ønsker du at gøre en god investering i din fremtid som chauffør, så er det et godt valg at tage et BAB kursus. Den ældre befolkningsgruppe er voksende, og det må derfor formodes, at flere vil få brug for særlig kørsel i fremtiden. Samtidig vil transportbranchen inden for de næste år komme til at mangle op mod flere tusinde chauffører, og du vil blive én af de eftertragtede chauffører, hvis du både har et erhvervskørekort og et BAB bevis.  

Tag dit BAB kursus på blot 5 dage

Vælger du at tage dit BAB kursus hos DEKRA i København, kan du stå med dit endelige bevis i hånden efter kun 5 dage – eller muligvis kortere tid. Kurset tager 5 dage, hvis du ikke tidligere har gennemført en certificering.  Hvis du allerede har et BAB bevis fra tidligere kurser, tager dit kursus kun 3 dage. Prisen for at deltage på et BAB kursus er 126 kr. pr. dag. Den samlede pris for det 5 dages BAB kursus er derfor 630 kr., hvortil der kan søges løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. Prisen er hvis du er i arbejde, og ikke har en videregående uddannelse. Har du en videregående uddannelse koster BAB-kurset 5.074,41 kr. 

Hvad kræver det at tage et BAB kursus?

Kriterierne for at tage et BAB kursus er, at:

  • Du skal have et erhvervskørekort til taxa eller bus
  • Du skal være fyldt 21 år

Vær herudover opmærksom på, at det er forskelligt, hvor mange passagerer en taxachauffør og en buschauffør må køre med. Hvis du har et kørekort til taxi, kan du køre sygetransport, handicap befordring mv. i mindre vogne med op til 8 passagerer. Hvis du derimod har et buskørekort, har du mulighed for at køre de større vogne med flere end 8 passagerer. Kørslen foregår normalvis i særlige vogne indrettet til handicap befordring.

Tilmeld dig et BAB kursus i København

Du finder en oversigt over vores kommende kurser i København her på hjemmesiden, hvor du nemt kan tilmelde dig det hold, der passer ind i din kalender. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 43 425 425, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med at tilmelde dig et kursus alle hverdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Henvend dig også gerne her, hvis du har spørgsmål til kurset.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 126 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 252 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425