Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


ADR kursus

Vil du køre med farligt gods? Så tag et 3 dages ADR kursus hos DEKRA i København og bliv certificeret til at køre med farligt gods. Der er mange jobs i transportbranchen, hvor det er et krav, at du som chauffør har et ADR bevis, som gør, at du for eksempel må køre med en bestemt række fødevarer, kemikalier og parfumer. Det er derfor bare med at tilmelde dig et kursus, hvis du ønsker at gøre dine jobmuligheder som chauffør endnu større. 

Vi udbyder vores ADR kursus i København på både dag- og weekendhold, så du kan vælge det kursus, der passer bedst ind i din hverdag.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

ADR kursus i høj kvalitet

Alle vores kurser bliver hele tiden opdateret i henhold til ny lovgivning på området, hvorfor du er sikret fuldstændig aktuelt indhold, hvis du tager dit ADR bevis i København hos DEKRA. Du vil bl.a. blive undervist i, hvad farligt gods er, hvordan forskellige typer af gods skal pakkes og emballeres samt hvordan det skal transporteres.

Derudover har vi også vores meget engagerede undervisere, som er med til at sikre en høj kvalitet på kurset. Faktisk viser en undersøgelse, at vores tilfredshed hos kursisterne er så stor, at 9 ud af 10 vil anbefale vores kurser til andre.

Hvad er kravene for at tage et ADR bevis?

Det eneste krav der er for deltage på et ADR kursus er, at du skal have et traktorkørekort eller et kørekort til personbil.  

Din pris for et ADR bevis

Den samlede pris for det 3 dages ADR kursus er kun 378 kroner. Til dette kan søges løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde. Prisen er gældende, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Har du en videregående uddannelse koster ADR-beviset 3.237,56 kr. Er du ledig, skal du kontakte dit jobcenter eller a-kasse. Det er nemlig dem, der skal bevillige det til dig.

Følgende gebyr skal påregnes:

1 x ADR Bevis á 290 kr. til Beredskabsstyrelsen.

Muligheder for videreuddannelse

Når du først har taget dit ADR bevis, har du flere muligheder for at tage supplerende kurser. Du kan for eksempel tage kurserne Klasse 1 og Klasse 7. Kurset Klasse 1 giver dig mulighed for at køre med fyrværkeri, mens Klasse 7 giver dig mulighed for at køre med radioaktive stoffer. Et andet populært kursus er Tank, som giver dig lov til at køre med en kapacitet på mere end 1000 liter for faste tanke og 3000 liter for tankcontainere

Tag dit ADR bevis i København

Du kan hurtigt komme i gang med dit kursus, hvis du vælger at tage dit ADR bevis i København hos os. Vi starter nemlig løbende både nye dagshold og weekendhold op. Se en oversigt over vores kommende holdstart her på hjemmesiden og tilmeld dig det kursus, du ønsker at deltage på. Du kan også tilmelde dig på tlf. 43 425 425, hvor vi også sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål til kurset. 

Tilmeld dig et ADR kursus i København i dag og start på kurset inden for kort tid.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 378 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425