Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Latbilkørekort hos DEKRA

Har du lyst til at tage kørekort til lastbil, så er du havnet det rette sted. Hos DEKRA får du et professionelt kursus med gode og engagerede undervisere. Det tager kun seks uger at tage dit lastbilkørekort, og der er ingen ventetid på kurset. Du kan derfor gå i gang, lige når det passer dig.

DEKRA giver dig mulighed for at tage dit kørekort til lastbil i København. Du kan tage dit kursus som enten dagskursus eller aftenkursus. Tilmeld dig online her

Stor tilfredshed

Hos DEKRA betyder kvaliteten af vores kurser alt, og du vil derfor få et kursus af høj kvalitet. Hvert år har vi 40.000 kursister, og vi oplever en meget stor tilfredshed. Undersøgelser har vist, at det faktisk er hele 9 ud af 10 kursister, der er så glade for vores kurser, at de gerne anbefaler dem til andre.

Hvad kan du bruge kørekortet til?

Hvis du vælger at tage et lastbilkørekort hos DEKRA, giver du dig selv en god fremtidsmulighed inden for transportbranchen. Over de næste år kommer transportbranchen til at mangle op mod 2500 chaufører, og jobmulighederne er derfor gode.

Med et kørekort til lastbil vil du have muligheden for både at arbejde som chauffør i Danmark og i udlandet. Det er derfor op til dig, om du foretrækker de kortere, nationale ruter, eller om du ønsker at køre de lange ture gennem Europa.

Krav for at tage kurset

Har ovenstående fanget din interesse, og vil du gerne tage et kørekort til lastbil? Så er der blot få kriterier, du skal opfylde. Hvis du er mellem 18 og 21 år, skal du have almindeligt kørekort B. Du kan dog starte på kurset, hvis du fylder 18 år under kurset. Det vil tage dig 50 dage at tage kørekortet.

Hvis du er fyldt 21 år og har almindeligt kørekort, kan du tage kurset på blot 30 dage. For alle aldersgrupper gælder det, at man skal have tilstrækkeligt syn på begge øjne, hvilket svarer til maksimum 0,8 på det dårligste øje og 0,5 på det bedste. Dette kan være med briller eller kontaktlinser. Derudover skal man kunne det danske sprog i en sådan grad, at det svarer til ”Prøve i Dansk 2”.

Din pris for et lastbilkørekort

Er du ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er et kørekort til lastbil GRATIS. Der er dog nogle kriterier, der gør sig gældende. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for et gratis kursus. Læs mere her

Hvis du ikke er ledig, afhænger prisen på kurset af din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund. Hvis du ikke har en videregående uddannelse og er i job, er din pris 3.540 kroner. Prisen er den samme, hvis du har en videregående uddannelse, som du ikke har brugt de seneste fem år. Hvis du har et arbejde og en videregående uddannelse, som du har brugt inden for de seneste fem år, er din pris 31.642 kroner.

Hvis du er interesseret i et kørekort til lastbil eller blot har spørgsmål til ovenstående, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

___________________________________________________________________

  • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.540 kr.
  • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 5.900 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x EU-Bevis á 155 kr. (til Trafikstyrelsen)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk  

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *