Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


EU bevis – lovpligtigt kursus

Et EU bevis er en lovpligtig form for efteruddannelse. Alle der arbejder som enten buschauffører eller lastbilchauffører skal gennemføre dette kursus. Hos DEKRA kan du tage dit EU bevis på Sjælland i enten Hillerød eller i København.  Kurset udbydes både som dag- og aftenhold samt i weekenderne. Du kan derfor næsten frit planlægge et EU kursus ind i din hverdag, netop når det passer dig.

Se datoer og adresser for lovpligtig efteruddannelse til bus- og lastbil her

En god efteruddannelse

For DEKRA er det vigtigt, at alle kurser er opdaterede i forhold til ny lovgivning. Indholdet på vores kurser er derfor altid aktuelt. I transportbranchen sker mange nye tiltag hele tiden, hvorfor netop denne efteruddannelse er vigtig. Hvis du kører erhvervsmæssig buskørsel eller godstransport er det fra EU's side bestemt, at du skal tage minimum fem dages efteruddannelse hvert femte år.  Dette svarer til dit EU bevis.

Efteruddannelsen er vigtig, da der som nævnt sker mange nye tiltag inden for transportbranchen. Det er vigtigt at videreuddanne sig og hele tiden være på forkant med for eksempel ny lovgivning. Hos DEKRA sørger vi for motiverende undervisere, som er gode til at lære fra sig. Faktisk er vores kursister så glade for vores kurser, at 9 ud 10 gerne vil anbefale dem til andre. Om året har vi cirka 40.000 kursister.

Indhold på kurset

På vores EU kurser er du meget velkommen, ligegyldigt om det er dit første EU bevis, du skal tage, eller om du allerede har flere i rygsækken. Som nævnt gør vi meget ud af at have et opdateret og spændende materiale på vores kurser, hvorfor vi er meget sikre på, at også du vil finde det interessant, selvom du skulle have taget tidligere efteruddannelse inden for samme område.

Helt konkret tager det fem dage at tage et EU bevis hos DEKRA. Du kan derfor stå med certificeret efteruddannelse som chauffør på under en uge. Du har selv mulighed for at være med til at sætte dit kursus sammen, som du ønsker det. Kurset starter med tre obligatoriske dage, som er tilrettelagt for dig. Herefter har du mulighed for selv at vælge de to sidste dage.

Mulige valgfag ved EU bevis

På de to valgfrie dage har flere muligheder for at vælge et specifikt emne, som du finder spændende og relevant for netop dig. En af dine muligheder er at vælge Køreteknik – vanskelige trafikale situationer. Dette valgfag tager to dage.

Der er også mulighed for at kombinere forskellige valgfag. Følgende tager kun en dag hver især: Køreteknik ajourføring, Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører samt Sikker adfærd – nul arbejdsulykker. Din indflydelse på dine fag er derfor stor, og du har mulighed for at sammensætte din efteruddannelse, så du sammen med dit EU bevis har nogle værktøjer med hjem, der er relevante for netop din hverdag.

Prisen for din efteruddannelse

Da kurset er et AMU-kursus er din pris 118 kroner om dagen. Du betaler altså i alt 590 kroner for fem fulde dages efteruddannelse. Det er en god investering i din karriere. Når du tager et EU bevis, kan du søge støtte fra forskellige kompetencefonde, samt søge om løntabsgodtgørelse for op til 860 kroner om dagen. Derudover skal du påregne et gebyr på 115 kroner for dit EU bevis.

______________________________________________

EU-Efteruddannelse for godschauffører

 • AMU-mål 47848 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 3 dg, 354 kr.
 • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 236 kr.
 • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 118 kr.
 • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 118 kr.
 • AMU-mål 42851 Sikker adfærd - nul arbejdsulykker, 1 dg, 118 kr.

EU-Efteruddannelse for buschauffører

 • AMU-mål 40530 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 3 dg, 354 kr.
 • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 236 kr.
 • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 118 kr.
 • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 118 kr.
 • AMU-mål 42851 Sikker adfærd - nul arbejdsulykker, 1 dg, 118 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

 • 1 x EU-Bevis á 115 kr. (til Trafikstyrelsen).

NB! Det er en betingelse for at udstede et EU-Bevis, at du har gyldigt kørekort til lastbil. EU-Beviset skal medbringes under kørslen og på forlangende forevises for politiet. Du kan få bøde, hvis EU-Beviset ikke medbringes under kørsel.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk 

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *