Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit BAB kursus hos os

Vil du gerne tage dit BAB kursus på Sjælland, så er du kommet til det rette sted. DEKRA udbyder nemlig BAB kursus i København – og vi glæder os til at se dig på et af vores næste hold. Der er ingen ventetid på at starte på vores kurser, som udbydes som dagshold. Vi har løbende mange startdatoer for vores kurser, så det gælder blot om at tilmelde sig. Se startdatoer her

Baggrunden for et BAB kursus

BAB er en forkortelse for Befordring af Bevægelseshæmmede, hvilket betyder, at du med et BAB kursus har mulighed for at arbejde med kørsel af syge, ældre og handicappede. I Danmark er det lovbestemt, at der skal tilbydes kørsel til denne gruppe af borgere, der er så bevægelseshæmmede, at de ikke har mulighed for at benytte den offentlige transport. Kørslen kan være i forbindelse med behandlinger, men kan lige så vel være i forbindelse med andre aktiviteter.

Som chauffør med et BAB bevis kører du derfor med et stort ansvar. Du har ikke blot det almindelige ansvar for dine passagerer, men et særligt ansvar over for denne gruppe af borgere, som er særligt afhængige af din kørsel. De har ikke alternative muligheder for transport.

En god jobmulighed

Inden for de næste vil transportbranchen mangle op mod flere tusinde chauffører. Hvis du tager et BAB kursus, gør du dine jobmuligheder endnu bredere. Den ældre befolkningsgruppe er nemlig voksende, og flere får brug for særlig kørsel. Et BAB kursus er derfor en god mulighed for efteruddannelse for dig som chauffør.

Hvis du i forvejen har et kørekort til taxi, vil du kunne køre mindre vogne med op til 8 passagerer. Hvis du derimod har et buskørekort har du mulighed for at køre de større vogne med flere end 8 passagerer. Kørslen foregår normalvis i særlige vogne indrettet til formålet at køre med bevægelseshæmmede.

Tag dit BAB kursus på blot fem dage

Vælger du at tage dit BAB kursus hos DEKRA i København, kan du stå med dit endelige bevis i hånden efter kun fem dage – eller muligvis kortere tid. Kurset tager fem dage, hvis du ikke tidligere har gennemført en certificering.  De fem dage består af tre forskellige AMU-moduler.

Hvis du allerede har et BAB bevis fra tidligere kurser, tager dit kursus kun tre dage. I så fald er det kun to AMU-moduler, du skal gennemføre: ITOS samt Befordring af Sygdoms- og alderssvækkede passagerer. På disse tre dages kursus gennemgås blandt andet egne arbejdsstillinger, evakuering fra køretøj og hensigtsmæssige reaktioner i tilfælde af for eksempel en ulykke. Derudover lærer du også om håndteringen af passagerer, som der skal tages særlige fysiske og/eller psykiske hensyn til.

En god investering

Ønsker du at gøre en god investering i din fremtid som chauffør, er du meget velkommen på vores BAB kursus i København. Kurset koster 108 kroner per dag og tager som udgangspunkt fem dage. Din pris er derfor i alt 590 kroner. Med et tidligere BAB bevis har du mulighed for et kortere kursus på tre dage. I så fald vil din samlede pris for kurset være 354 kroner. Hvis du har spørgsmål til hvilket kursus, du skal på, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 118 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 236 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 236 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk 

 

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *