Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


ADR kursus

Vil du gerne tage et ADR kursus, og har du allerede uddannelsen som lastbilchauffør? Så hjælper DEKRA dig gerne videre.

Med et ADR kursus bliver du certificeret til at køre med farligt gods, og det udvider dine jobmuligheder både i Danmark og i udlandet. I en branche hvor der over de kommende år vil mangle op mod flere tusinde chauffører, vil du stå endnu stærkere med et ADR bevis i hånden. I flere jobs er det endda et krav, at du har beviset, som gør, at du for eksempel må køre med en bestemt række fødevarer, kemikalier og parfumer.

Tilmeld dig allerede i dag. Se alle ADR kurser i Hovedstaden her

Hvad er ADR egentlig?

ADR er en forkortelse for Den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods ad Vej. Konventionen er en del af dansk lovgivning. Derfor er det nødvendigt som lastbilchauffør at tage et ADR kursus, hvis man ønsker at køre med farligt gods.

Lovgivningen indeholder både informationer omkring, hvad farligt gods er, hvordan forskellige typer af gods skal pakkes og emballeres, samt hvordan det skal transporteres. Med et ADR kursus vil du derfor være fuldt ud i stand til at håndtere farligt gods som lastbilchauffør.

Kom i gang med det samme

Hos DEKRA har vi ingen ventetider på vores kurser, hvilket betyder, at du kan gå i gang med det samme. Hvis du ønsker at gøre dine jobmuligheder som chauffør endnu større, er det derfor bare om at tilmelde dig. På Sjælland kan du tage dit ADR kursus i København. Der er både dagshold i hverdagene og i weekenderne, så du kan vælge et kursus, der passer ind i din hverdag.

Alle vores kurser bliver hele tiden opdateret i henhold til ny lovgivning på området, hvorfor du er sikret fuldstændig aktuelt indhold, hvis du tager dit kursus hos DEKRA. Derudover har vi også vores meget engagerede undervisere, som er med til at sikre en høj kvalitet. Faktisk er vores tilfredshed hos kursisterne så stor, at 9 ud af 10 anbefaler os til andre.

Din pris for et ADR kursus

Et ADR kursus hos DEKRA er et grundkursus, som varer tre dage. Din samlede pris for tre dages kursus er 354 kroner. Derudover skal du påregne et gebyr til Beredskabsstyrelsen, som udsteder dit ADR bevis. Dette koster 270 kroner. I alt skal du derfor betale 594 kroner for tre dages kursus. En god investering i fremtidige jobmuligheder.

Når du tager dit ADR kursus hos DEKRA, er det et AMU-kursus, du gennemfører. Det betyder, at du har mulighed for at søge om tilskud fra kompetencefonde til dit kursus. Du har endvidere mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på op til 860 kroner for hver kursusdag.

Muligheder for videreuddannelse

Når du først har taget dit ADR kursus, har du flere muligheder for at tage supplerende kurser. Du kan for eksempel tage kurserne Klasse 1 og Klasse 7. Kurset Klasse 1 giver dig mulighed for at køre med fyrværkeri, mens Klasse 7 giver dig mulighed for at køre med radioaktive stoffer. Et andet populært kursus er Tank, som giver dig lov til at køre med en kapacitet på mere end 1000 liter for faste tanke og 3000 liter for tankcontainere. Som lastbilchauffør har du derfor rigeligt med muligheder for efteruddannelse – det er bare om at komme i gang.

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 354 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Følgende gebyrer skal påregnes (AMU-kursus):

  • 1 x ADR-Bevis á 270 kr. (til Beredsskabsstyrelsen)

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *